Početna Upravljenje kvalitetom i okolišem

Upravljanje kvalitetom i okolišem

Kategorije proizvoda

U svim područjima poslovanja, društvo MIV usmjereno je na harmonizaciju sustava upravljanja kvalitetom i okolišem.

Harmonizirani sustav upravljanja kvalitetom i okolišem kontinuirano provodi, razvija i implementira tehnologije, postupke, proizvode i usluge koje svode rizike i negativne utjecaje na najmanju moguću razinu, vodeći se pritom utjecajem na zdravlje, sigurnost i okoliš kako zaposlenika tako i korisnika i svih zainteresiranih strana.

Sustav upravljanja kvalitetom i okolišem provodi se kao jedinstveni integrirani sustav upravljanja poslovanjem, temeljen na zakonu, pravilima kompanije, pravilima struke i zahtjevima normi ISO 9001 i ISO 14001.

Sustav upravljanja kvalitetom i okolišem provodi se na svim razinama počevši od kontrole sirovina i materijala, kontrole svih procesa u proizvodnji, kao i svih procesa koji se odvijaju unutar MIV-a.

Sustav upravljanja kvalitetom i okolišem obuhvaća, i upravlja, međunarodne standarde ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, kao i provođenje postupaka atestacija prema različitim normama nacionalnih ili strukovnih udruženja, kontrolu svih atesta i certifikata.

Poslovna politika tvrtke MIV kao i cilj sustava upravljanja kvalitetom i okolišem usmjerena je na postizanje vrhunske kvalitete proizvoda uz društveno odgovorno i prihvatljivo ponašanje te na zadovoljstvo svih u to uključenih strana.

Kontinuirano provodimo i poboljšavamo vanjsku komunikaciju s kupcima i zainteresiranim stranama sa željom podizanja učinkovitosti integriranog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem.

Nadzorom i mjerenjem propisanih parametara te nadzorom zakonskih i drugih zahtjeva usklađujemo procese rada i njihov utjecaj na okoliš s propisima Republike Hrvatske i međunarodnim normama i tako povećavamo konkurentnost naših proizvoda.

Nadzor cjelokupnog sustava provodimo eksternim nadzornim pregledima, internim revizijama i nadzornim pregledima dobavljača u skladu s godišnjim planiranjem, kroz posebno razvijenu informatičku podršku te prikupljanjem i analizom podataka i izvještavanjem Uprave.

S obzirom na potrebe daljnjeg razvoja naše kompanije, nastavljamo s unapređenjem jedinstvenog, centralnog sustava upravljanja dokumentima na razini tvrtke kako bi se omogućila uspješnija primjena i nadzor poslovnih pravila.

U suradnji s korisnicima, pokreću se aktivnosti daljnjih poboljšanja u cilju veće prilagođenosti potrebama korisnika. U cilju poboljšanja sustava upravljanja kvalitetom i okolišem, u MIV d.d. provodi se interna edukacija menadžmenta, predstavnika poslovodstva i internih auditora. Nadalje, stručnjaci MIV d.d. aktivno sudjeluju u radu mnogih strukovnih udruga i udruženja čime pridonose razvoju dobrih odnosa sa zainteresiranim stranama i grade ugled naše kompanije.

Dokaz predanosti ciljevima i društvenoj odgovornosti Uprava, management SUKO-a i svi zaposlenici tvrtke dokazuju i kroz dobivenu dozvolu za objedinjene uvjete zaštite okoliša IPPC (Integrated Pollution, Prevention and Control) koju imamo od 2013 godine. Proizvodnja MIV-a okarakterizirana je kao „zelena proizvodnja“.

Uprava postavlja ciljeve i nadzire njihovu realizaciju uz stalno poboljšavanje integriranog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem sukladno zahtjeva normi EN ISO 9001:2008 i EN ISO 14001:2004.

Uspješan rad i neupitna kvaliteta MIV proizvoda donijela je tvrtci međunarodno priznate certifikate. 

Novosti
Sve novosti Saznajte više o novitetima iz MIV-a

Isporuka Leptirastog zatvarača DN 2000

Saznaj više

MIV d.d. postao je ponosan vlasnik DVGW certifikata

Saznaj više
HYDROVALVES - AutoCAD Add-on

Elementi VENTILA s naprednim funkcijama

Preuzmi (87,4 MB) Upute za korištenje

Hydrovalves - AutoCAD Add-on je program za 2D parametarsko crtanje vodovodne armature i fazonskih komada od nodularnog lijeva. Svi elementi točnih su dimenzija po EN standardu.

Osim samog crtanja elemenata omogućen je i opis elemenata. Program radi u okruženju AutoCAD-a (u verzijama ACAD 2007 ili kasnijim verzijama). U programu se nalazi standardni proizvodni program Metalske industrije Varaždin d.d.

Primajte e-novosti iz MIV-a!