Početna Skladište i pakiranje

Skladište i pakiranje

Kategorije proizvoda

Skladište

MIV raspolaže modernim visokoregalnim zatvorenim skladištem gotovih proizvoda ukupne površine 2200 m². Zatvoreno skladište ima ukupno 1658 paletnih regalnih mjesta te 85 podnih paletnih pozicija.  

Na skladištu se u svakom trenutku nalazi više od 1000 tona gotovih standardnih proizvoda što omogućuje brzu isporuku proizvoda i zadovoljavanje potreba kupaca.

Zaprimanje i izdavanje gotovih proizvoda obavlja se računalnim sustavom „Automatizacija skladišnog poslovanja – ASP“. Svaki proizvod na skladištu ima svoju barcode naljepnicu s pozicijom na kojoj se skladišti. Korištenje barcode čitača preko Wi-Fi konekcije omogućuje povezivanje otpremnih dokumenata i proizvoda.

Pakiranje

Pakiranje se provodi u skladu s pravilima struke, međunarodnim normama i smjernicama za pakiranje te prema zahtjevu projekta/kupca i vrsti transporta.

Prema zahtjevu projekta/kupca, samostalno ili i u suradnji sa specijaliziranim tvrtkama za pakiranje industrijskih proizvoda, odrađujemo pakiranja sa posebnim zahtjevima, bilo da se radi o vangabaritnim proizvodima, prekomorskim transportima, pakiranjima za nepovoljne klimatske uvjete i česte pretovare itd.

Svi drveni materijali koji se koriste za pakiranje tretirani su prema zahtjevima međunarodnog standarda za fitosanitarne mjere ISPM 15 te imaju odgovarajuću IPPC oznaku i certifikat.

Novosti
Sve novosti Saznajte više o novitetima iz MIV-a

UPISI NA METALURŠKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU

Saznaj više

Isporuka Leptirastog zatvarača DN 2000

Saznaj više
HYDROVALVES - AutoCAD Add-on

Elementi VENTILA s naprednim funkcijama

Preuzmi (87,4 MB) Upute za korištenje

Hydrovalves - AutoCAD Add-on je program za 2D parametarsko crtanje vodovodne armature i fazonskih komada od nodularnog lijeva. Svi elementi točnih su dimenzija po EN standardu.

Osim samog crtanja elemenata omogućen je i opis elemenata. Program radi u okruženju AutoCAD-a (u verzijama ACAD 2007 ili kasnijim verzijama). U programu se nalazi standardni proizvodni program Metalske industrije Varaždin d.d.

Primajte e-novosti iz MIV-a!