Početna Upravljanje kvalitetom, okolišem, energijom i sigurnošću na radu

Upravljanje kvalitetom, okolišem, energijom i sigurnošću na radu

Kategorije proizvoda

U svim područjima poslovanja, društvo MIV d.d. usmjereno je na harmonizaciju sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, energijom i sigurnošću na radu te zaštitom zdravlja naših djelatnika. Sukladno smjernicama ISO organizacije MIV d.d. uveo je i proširio integrirani sustav upravljanja (IMS Integrated Management System) koji integrira sve sustave i procese organizacije u jedan cjeloviti okvir, omogućujući organizaciji da funkcionira kao jedinstvena jedinica s jedinstvenim ciljevima.

 

Vezano na trajno opredjeljenje i politiku tvrtke tokom ožujka 2018 godine proveli smo tranziciju integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem i energijom na nove ISO norme ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 50001:2011 te uveli i novi standard u poslovanje tvrtke OHSAS 18001:2007.

Harmonizirani integrirani sustav upravljanja kvalitetom, okolišem, energijom i sigurnošću na radu kontinuirano provodi, razvija i implementira tehnologije, postupke, proizvode i usluge koje svode rizike i negativne utjecaje na najmanju moguću razinu, vodeći se pritom utjecajem na zdravlje, sigurnost i okoliš kako zaposlenika tako i korisnika i svih zainteresiranih strana.

 

Integrirani sustav upravljanja kvalitetom, okolišem, energijom i sigurnošću na radu provodi se kao jedinstveni integrirani sustav upravljanja poslovanjem, temeljen na zakonu, pravilima kompanije, pravilima struke i zahtjevima međunarodnih normi ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 i ISO 50001.

 

Integrirani sustav upravljanja kvalitetom, okolišem, energijom i sigurnošću na radu provodi se na svim razinama počevši od kontrole sirovina i materijala na ulazu u kompaniju, kontrole svih procesa u proizvodnji, kao i svih procesa koji se odvijaju unutar MIV-a te kontrolom gotovih proizvoda.

Integrirani sustav upravljanja kvalitetom, okolišem, energijom i sigurnošću na radu obuhvaća i provođenje postupaka, atestacija postupaka i proizvoda prema različitim normama nacionalnih ili strukovnih udruženja, kontrolu svih atesta i certifikata kao i certifikaciju gotovih proizvoda.

Poslovna politika tvrtke MIV d.d. kao i cilj integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, energijom i sigurnošću na radu usmjerena je na postizanje vrhunske kvalitete proizvoda uz društveno odgovorno i prihvatljivo ponašanje te na zadovoljstvo svih u to uključenih strana.

 

Kontinuirano provodimo i poboljšavamo vanjsku komunikaciju s kupcima i zainteresiranim stranama sa željom podizanja učinkovitosti integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, energijom i sigurnošću na radu.

 

Nadzorom i mjerenjem propisanih parametara te nadzorom zakonskih i drugih zahtjeva usklađujemo procese rada i njihov utjecaj na okoliš s propisima Republike Hrvatske i međunarodnim normama i tako povećavamo konkurentnost naših proizvoda.

Nadzor cjelokupnog integriranog sustava provodimo eksternim nadzornim pregledima, internim revizijama i nadzornim pregledima dobavljača u skladu s godišnjim planiranjem, kroz posebno razvijenu informatičku podršku te prikupljanjem i analizom podataka i izvještavanjem Uprave.

 

S obzirom na potrebe daljnjeg razvoja naše kompanije, nastavljamo s unapređenjem jedinstvenog, centralnog sustava upravljanja dokumentima na razini tvrtke kako bi se omogućila uspješnija primjena i nadzor poslovnih pravila.

U suradnji s korisnicima, pokreću se aktivnosti daljnjih poboljšanja u cilju veće prilagođenosti potrebama korisnika. U cilju poboljšanja integriranog sustav upravljanja kvalitetom, okolišem, energijom i sigurnošću na radu, u MIV d.d. provodi se interna edukacija menadžmenta, predstavnika poslovodstva i internih auditora kao i svih zaposlenih sukladno potrebama. Nadalje, stručnjaci MIV d.d. aktivno sudjeluju u radu mnogih strukovnih udruga i udruženja čime pridonose razvoju dobrih odnosa sa zainteresiranim stranama i grade ugled naše kompanije.

MIV d.d. kontinuirano uvodi nove tehnologije u svoje proizvodne pogone a sve sukladno zahtjevima BAT (Best Available Technology).

Dokaz predanosti ciljevima i društvenoj odgovornosti Uprava, management kao i svi zaposlenici tvrtke, dokazuju i kroz dobivenu dozvolu za objedinjene uvjete zaštite okoliša IPPC (Integrated Pollution, Prevention and Control) koju imamo od 2013 godine.

 

Proizvodnja MIV-a okarakterizirana je kao „zelena proizvodnja“.

Uprava postavlja ciljeve i nadzire njihovu realizaciju uz stalno poboljšavanje integriranih sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, energijom i sigurnošću na radu sukladno zahtjeva normi

EN ISO 9001:2015,

EN ISO 14001:2015,

EN ISO 45001:2015,

EN ISO 50001:2011.

Uspješan rad i neupitna kvaliteta MIV proizvoda donijela je kompaniji međunarodno priznate certifikate i priznato ime na svjetskom tržištu.

 

Novosti
Sve novosti Saznajte više o novitetima iz MIV-a

Novi obradni centar Heller CP 8000

Saznaj više

Godišnja MAGMA konferencija u Munchenu

Saznaj više
HYDROVALVES - AutoCAD Add-on

Elementi VENTILA s naprednim funkcijama

Preuzmi (87,4 MB) Upute za korištenje

Hydrovalves - AutoCAD Add-on je program za 2D parametarsko crtanje vodovodne armature i fazonskih komada od nodularnog lijeva. Svi elementi točnih su dimenzija po EN standardu.

Osim samog crtanja elemenata omogućen je i opis elemenata. Program radi u okruženju AutoCAD-a (u verzijama ACAD 2007 ili kasnijim verzijama). U programu se nalazi standardni proizvodni program Metalske industrije Varaždin d.d.

Primajte e-novosti iz MIV-a!
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Linkendin (like page)
Sendgrid

Google analytics