Novi obradni centar Heller CP 8000

U svrhu povećanja operativnih mogućnosti strojne obrade u proizvodnji zasuna i fazonskih komada, MIV je nabavio najmoderniji obradni centar s 5-osi za tokarenje i glodanje Heller CP 8000 koji omogućava kompletnu strojnu obradu proizvoda promjera do 1400 mm. 

Saznaj više

Godišnja MAGMA konferencija u Munchenu

Kolege iz tehnologije ljevaonice sudjelovali su na godišnjem međunarodnom skupu za MAGMA korisnike iz cijele Europe održanom u Munchenu, gdje su imali priliku iz prve ruke saznati sve o novostima i budućim prednostima novog Magmasoft 6 softvera koji MIV koristi za simulacije lijevanja željeza u našoj ljevaonici. 

 

Saznaj više

Posjeta Hawle Mađarska

Kolege iz grupacije Hawle Mađarska održali su posjet MIV proizvodnim pogonima za svoje ključne kupce i poslovne partnere kako bi se iz prve ruke uvjerili u kvalitetu naših proizvoda i upoznali s proizvodnim procesima.

Saznaj više

Testiranje novog modela hidranta

Uz podršku lokalne vatrogasne postrojbe, uspješno smo proveli testove protoka prema standardu EN 14384 za klijenta u Grčkoj. Provedena su ispitivanja pomoću vatrogasnih vozila za određivanje koeficijenta protoka Kv. Ispitivanje je provedeno pumpanjem vode kroz nadzemni hidrant i mjerenjem tlaka na ulazu i izlazu.

Saznaj više