Početna Vijesti iz MIV-a UPISI NA METALURŠKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU

UPISI NA METALURŠKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU!

Kategorije proizvoda
Datum objave: 31.07.2020

Metalurški fakultet Sveučilišta u Zagrebu upisuje novu generaciju studenata na preddiplomske sveučilišne studije Metalurgija i Sigurnost, zdravlje na radu i radni okoliš, preddiplomski sveučilišni stručni izvanredni studij Ljevarstvo te diplomski sveučilišni studij Metalurgija. Na preddiplomskom studijskom programu Metalurgija moguće je birati između dva smjera – Metalurško inženjerstvo i Industrijska ekologija.

Metalurgija je moderna znanost koja se bavi proučavanjem suvremenih materijala zastupljenih u medicini, transportnoj, ali i svemirskoj industriji, IT tehnologijama itd. Metalurgija čini sastavni dio mnogih grana svakodnevno zastupljenih u našim životima.

Sisačko-moslavačka županija osigurala je stipendije za SVE redovite studente upisane na redoviti studij Metalurgije u akademskoj godini 2020/2021 u iznosu od 700 kuna mjesečno do završetka preddiplomskog obrazovanja.

Studenti metalurgije se zapošljavaju u roku od 3 mjeseca nakon završetka studija i to u djelatnostima metalopreprađivačke industrije i ljevarstva, naftnoj i petrokemijskoj industriji, obrazovanju, na obradama otpadnih voda, gospodarenju otpadom, sanaciji okoliša, građevinarstvu i ostalim stručnim, znanstvenim i tehničkim djelatnostima.

Prijave studijskih programa putem Središnjeg prijavnog ureda za ljetni upisni rok moguće su do 20.07.2020., stoga požurite i upišite metalurgiju jer je broj mjesta ograničen!

ZAŠTO UPISATI METALURŠKI FAKULTET?

 

 • Jedina znanstveno-nastavna ustanova u RH koja izvodi visokoškolsko obrazovanje iz polja metalurgije!
 • Jedini u RH Preddiplomski sveučilišni studij Metalurgija - smjerovi Metalurško inženjerstvo i Industrijska ekologija!
 • Jedini u RH Preddiplomski sveučilišni studij Sigurnost, zdravlje na radu i radni okoliš!
 • Jedini u RH Preddiplomski sveučilišni stručni izvanredni studij Ljevarstvo!
 • Jedini u RH Diplomski sveučilišni studij Metalurgija!
 • Svoju djelatnost MF temelji na: osobnom pristupu studentima i suradnicima, otvorenosti, transparentnosti, odgovornosti, etičnosti, komunikativnosti, učinkovitosti, kooperativnosti, interdisciplinarnoj suradnji, unapređivanju rada baziranih na rezultatima i spremnosti u rješavanju poteškoća!
 • Sudjelovanje studenata u različitim aktivnostima MF-a: konferencije, savjetovanja, seminari, popularizacija znanosti, suradnja sa širokom paletom gospodarskih subjekata - iskustveno učenje!
 • Terenska nastava!
 • Uveli smo i Tutorski sustav (tutor-tutorand) na prve dvije godine preddiplomskog studija kako bi se pomoglo studentima u svladavanju studijskog programa, olakšala orijentacija te razvio partnerski odnos. Tutorski sustav omogućuje veći kontakt nastavnika i studenata prve i druge godine preddiplomskog studija, a samim time i njihovo motiviranje i angažiranje!
 • Studentska praksa - sastavni dio iskustva studiranja!
 • Pripremni semestar za BRUCOŠE!
 • Završeni studenti MF-a zaposle se 0-3 mjeseca od završetka studija (podatci HZZ)!
 • Izuzetan naglasak na osobnom pristupu- student nije samo broj - razvijamo se i učimo zajedno!

 

Sve informacije možete dobiti na web stranici Metalurškog fakulteta www.simet.unizg.hr, Facebook i Instagram profilu te na broj telefona 044 533 379.

Studiraj Metalurgiju i postani član akademske zajednice i stup hrvatskog gospodarstva. 

Novosti
Sve novosti Saznajte više o novitetima iz MIV-a

Donacija leptirastog zatvarača German Technical School u Dhadingu

Saznaj više

Blagdanska čestitka

Saznaj više
HYDROVALVES - AutoCAD Add-on

Elementi VENTILA s naprednim funkcijama

Preuzmi (87,4 MB) Upute za korištenje

Hydrovalves - AutoCAD Add-on je program za 2D parametarsko crtanje vodovodne armature i fazonskih komada od nodularnog lijeva. Svi elementi točnih su dimenzija po EN standardu.

Osim samog crtanja elemenata omogućen je i opis elemenata. Program radi u okruženju AutoCAD-a (u verzijama ACAD 2007 ili kasnijim verzijama). U programu se nalazi standardni proizvodni program Metalske industrije Varaždin d.d.

Primajte e-novosti iz MIV-a!
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Linkendin (like page)
Sendgrid

Google analytics